Food and other stuff

Publicerad 2013-03-13 18:03:39 i Amanda, Vardag, Övrigt,

Några senaste bilder. De flesta från kameran men även några från iPhonen. Som ni kan se är det mycket mat, haha. Och té, älskar té. Har också kollat på 15 filmer på under en vecka. Rekord typ. Bland annat några marvelfilmer, The Dark Knight, The Hobbit m.m. Mycket bra filmer.

Let the sunshine in

Publicerad 2013-03-03 17:09:27 i Amanda, Självporträtt,

Tog fram kameran och fotograferade lite självporträtt när solen lös in i mitt rum. Älskar solen. Var iväg en sväng innan och hade bara mina vans på mig och frös inte. Hej vår!

In the club

Publicerad 2013-03-02 23:04:42 i Amanda, Övrigt,

Igår fotade jag lite bilder åt en bar här i Jönköping. Tycker det blir så fina färger på bilderna när man fotar i en bar. Dock blev bilderna ganska brusiga, för att jag inte använde min blixt.
 
Första gången jag fotograferade vimmelbilder, för några månader sedan, så tyckte jag att det blev ganska fult. Jag använde blixt, men det blev så hårt ljus eller hur man ska förklara det. Men när jag fotograferade andra gången så hade jag googlat och gjort lite research så då blev det lite bättre. Övning ger färdighet.

Brunch and sunshine

Publicerad 2013-03-01 19:48:11 i Amanda, Vardag,

Imorse åt jag och Becca lite brunch hemma hos mig. Jag gjorde pannkakor (med sirap och hallonsylt till, nooom), fixade fram frukter, gjorde smoothie och te. Det var väldigt gott måste jag säga. Gott att äta och trevligt sällskap. Kan det bli bättre? Plus att solen lös så härligt. Nu ska jag snart åka in till stan och fixa ett fotojobb och sedan ta en sen fika med Belfast. Bra dag idag också.
 
Säger som jag skrev på twitter:
Mår så mycket bättre när det är sol och fint väder
Solen gör faktiskt så himla mycket. Hela vintern känns som en stor grå deprimerande klump. Men så fort solen kommer fram och det blir lite varmare får man massa ny inspiration och vill göra massa saker. Hela denna veckan har jag varit väldigt kreativ. Sånt gillar vi.
 

Kategorier

Arkiv