They know

Publicerad 2013-02-28 13:46:34 i Amanda, Vardag,

Lite bilder från gårdagen, när jag och Bel var ute och fotade & filmade. Och sen gick vi hem och lagat mat och lyssnade på musik och dansade lite. Fin dag, fin dag!
 
Nu sitter jag och lekar i Photoshop. Gör lite tavlor, redigerar bilder och hjälper pappa med en "affisch". Sen ska jag försöka fixa Camtasia, så jag kan redigera lite filmer. Lägger kanske upp det här, om det blir något bra vill säga.
 
Fråga mig inte om rubriken, lyssnade på en Drake låt, så jag bara tog det han sjöng, haha. Awesome

Movie from Orlando

Publicerad 2013-02-24 13:42:00 i Amanda, Musik/Video, Resor,

Redigerade en film med klipp från USA igår. Men önskar att jag hade filmat mycket mer och finare. Blev så sugen på att filma när jag var inne på youtube och kollade runt lite. Blev också sugen på att resa, men det är jag ju alltid. Älskar att filma och fotografera utomlands. (Ps. glöm inte att kolla i HD)

everybody has an addiction, mine happens to be you

Publicerad 2013-02-17 23:40:14 i Amanda, Självporträtt,

Kände för att fota lite självporträtt. Ville uppdatera mina profilbilder och så, och jag ville inte ha en bild från iPhonen. Så jag gick ut och fotograferade i fredags, men det blev inte bra bilder alls. Så igår fotade jag igen, fast denna gången inne. Tycker det är roligt att fota självporträtt när det blir lite crazy. Inte för att blött hår är så crazy, men när man lekar med smink typ såhär och såhär.

New clothes + a few favorites

Publicerad 2013-02-03 17:20:00 i Amanda, Kläder/skor, Vardag,

1. Elizabeth Arden toner 2. Tre tunna ringar 3. Origins Super Spot remover 4. Clarins instant light natural lip perfector 5. Almanacka 6. Eiffeltorn från disneyworld 7. Glasmugg
 
Long time no see. Har inte fotograferat alls mycket senaste tiden och därför har jag inte lagt upp några bilder. Men fotade lite igår. Bara på lite nya kläder och några favoriter.

Kategorier

Arkiv