New editing - Josefin

Publicerad 2013-04-30 19:15:26 i Amanda, Mode/Porträtt,

Idag har jag suttit hela dagen framför photoshop och redigerat om gamla bilder. Fräscha upp dem lite så jag kan fixa en bättre portfolio eller någon hemsida. Har inget bra ställe att lägga upp mina bilder. Förutom här då, men har lägger jag ju upp vardagsbilder och filmer och sånt också. Så vill ha ett ställe bara för mina bilder. Ska ta och fixa mig en hemsida.

Phở Gà

Publicerad 2013-04-30 13:05:38 i Amanda, Vardag, Övrigt,

För någon vecka sedan lagade jag och Bel lite mat. Vi gjorde Pho ga, som är en vietnamesisk rätt. Nudelsoppa med kyckling. Den blev god, men dagens efter (när jag hade lite kvar av buljongen) la i lite mer saker i soppan och då blev den lite godare. Gäller att exprimentera sig fram, hehe.

Elf

Publicerad 2013-04-28 20:10:38 i Amanda, Självporträtt,

Igår kände jag att det var dags för lite nya självporträtt. Började med vanliga porträtt och slutade med att jag blev en alv. Tar ju flera timmar att fota självporträtt. Först själva fotandet som tar någon/några timmar och sen redigeringen som också tar tid. Men det är roligt så det gör ju inget om det tar tid. Nu ska jag redigera lite fler bilder.

Justin Bieber, shopping & food

Publicerad 2013-04-26 12:35:00 i Amanda, Musik/Video,

I början av veckan var jag och Becca i Stockholm för att titta på Justin Bieber (!!!). Förutom den långa väntan (vi stod upp) så var det grymt! Sen i tisdags så shoppade vi lite. Jag passade på att filma lite så jag kunde fixa ihop en liten film.
 
ps, glöm inte att kolla i HD

Kategorier

Arkiv