Orlando II

Publicerad 2012-10-30 16:03:00 i Amanda, Resor,

Här kommer del två av bilderna från USA. Har suttit och redigerat dem hela dagen idag, nästan. Universal Studios var så himla roligt. Man var som ett litet barn igen. Hogsmeade och Hogwarts var riktigt coolt. Harry Potter åkattraktionen var så grymt rolig, även Spiderman, The Simpson & Despicable me. De var 4D, så de kändes verkligen som att man var inne i filmen.
 
Så den andra och sista veckan var vi som sagt på Universal Studios, båda parkerna, vi var på Busch garden, Disney Epcot (där alla de olika länderna var), vi var på Daytona beach, shoppade och åt god mat. Längtar tillbaka som bara den.

My room

Publicerad 2012-10-08 16:00:00 i Amanda, Inredning, Vardag,

I lördags var jag och min pappa och köpte lite nya möbler till mitt rum. Det blev ett skrivbord, en spegel och ett klädställning (typ). Så igår höll vi på att sätta upp grejerna, sedan så pysslade jag nästan hela dagen med mitt rum. Alltid lika roligt. Passade på att rensa i byrån och i garderoben (i onsdags dock). Och idag tog jag lite enkla detalj bilder bara.
 
De andra bilderna från USA kommer jag inte kunna lägga upp i veckan, då jag inte har något photoshop på den datorn jag ska ta med till mamma och jag orkar inte ta med mig två datorer.

Orlando I

Publicerad 2012-10-03 17:56:37 i Amanda, Resor,

Under tiden jag inte har bloggat har jag varit i USA. Jag kom hem förra veckan, och jag hade det heelt underbart. Ville inte åka hem. Vi var där i två veckor, och här är lite bilder från första veckan. Vi var på Disneyworld en dag, och Kennedy Space center, shoppat, åkte segway, ätit, min lillebror åt världens starkaste sås på Tijuana flats, vi har varit i St. petersburg, och på Cocoa beach. Och avslutade veckan med mat på Applebees. 
 
Kommer snart bilder från andra veckan också. Men jag orkar inte redigera mer idag, har suttit hela dagen med de här. Och jag är inte nöjd ändå, hehe.

Kategorier

Arkiv