A breeze came wandering from the sky

Publicerad 2012-03-27 18:45:45 i Mode/Porträtt,


Första bilden på fina Isabelle, från förra lördagen. Håller på att redigera de andra bilderna också. Så de kommer upp här snart skulle jag tro. Hittade iallafall en rätt fin/bra plats, med en lång trappa. Vid högskolan här i Jönköping.

Ska börja planera en till fotografering snart. Det är ju så kul. Och känslan när man känner att man är nöjd med sina bilder är underbar. Fast jag blir väldigt sällan 100% nöjd, blir man ens det?

19 år

Publicerad 2012-03-26 14:16:59 i Övrigt,

Kolla vilken fin tårta. Hemmagjord är den så den var väldigt god och fin såklart. Fick även en ny hårddisk på 2TB, så nu har jag äntligen massa plats att spara mina bilder på. Min andra hårddisk på 500gb är nästan helt full.

photo project

Publicerad 2012-03-20 21:35:32 i Vardag,Idag fotograferade jag, Bel och Victor till ett fotoprojekt vi har i skolan. Så vi åkte till lite olika ställen och fotade.

Annars så hade jag en fotografering i lördags med Isabelle. Så jag håller på att redigera de bilderna just nu, så får vi se när de kommer upp. Har inte så mycket att blogga om annars, som kanske märks.

Earth hour

Publicerad 2012-03-09 14:55:13 i Miljön,Ni vet väl om att den 31 mars kl. 20.30 – 21.30 är det Earth hour? Jag hoppas att ni alla kommer att släcka alla lampor. Man kan bjuda in sina vänner på middag (helst vegetariskt mat), ha massa tända ljus och spela spel (inte datorspel) och bara prata och skratta.

Jag tänker också se till att äta vegetarisk mat 3-4 dagar i veckan hela mars månad, i och med Earth hour. Det kommer nog bli ganska svårt, för att jag är typ den ända i min familj som vill äta vegetariskt (ska få dem till att också vilja det). Och i skolan, men jag ska göra det!  

Att äta vegetarisk mat är både bra för miljön och hälsan. Köttindustrin är den största boven i matens klimatpåverkan. Den står för 18 % av alla växthusgaser som släpps ut i världen. Det bidrar till höjning av jorden temperatur och förändringar i klimatet.

Detta är min utmaning. Gör er egen utmaning, det kan vara att köpa mer ekologisk mat, cykla/gå till skolan/jobbet, alltid släcka lamporna efter sig, sortera sitt skräp m.m. Bara man gör något.

stairway to the sun

Publicerad 2012-03-03 20:55:30 i Behind the Scenes,Idag fotograferade Belinda hennes vän Johanna. Och jag var med och hjälpte till. Det var ganska kallt, speciellt om fötterna. Snart är det äntligen dags för mig att få fota! Men nu ska jag äta choklad och börja kolla på en ny serie.

Kategorier

Arkiv