IPados

Publicerad 2012-06-30 21:27:43 i Amanda,

Vad roligt att det är så kort mellanrum mellan mina inlägg, hehe. Men jag har inte så många nya bilder och då blir det inte roligt att blogga. Men har två stycken fotograferingsidéer, så hoppas att jag kan fota de snart. Är verkligen sugen på att fotografera. Gäller bara att hitta modell, kläder och plats. Annars så jobbar jag, i två veckor till. Sen ska jag ta lite ledigt för att sedan börja söka jobb. 
 
Jag testar att blogga från iPaden nu. Det tar lite tid, har fått skriva om detta inlägg en gång. Jag lägger upp 2 bilder från iPaden. En från igår när jag lekte med smink och idag när jag målade mina naglar på detta vis

STUDENTEN!

Publicerad 2012-06-18 22:28:44 i Övrigt,Ojojoj vilken dag det var. Underbar dag. Förutom att folk åkte hem tidigt på kvällen och jag fick typ klasutrofobi på Sliver och blev jättehes så var det bästa dagen i mitt liv. Frukosten, skolan (med mat, fotografering, betyg, stipendieutdelning, filmvisning m.m.), utspringet, flaket, hemma med släkten, och förfesten och kvällen (dagen var dock bäst, hehe) var så rolig!

När jag kom hem efter flaket var det presentöppning och underbart god mat. Ni ser ju på bilden hur god min mat ser ut, haha. Och för att inte tala om tårtan min pappa hade gjort, goood.

Det är bilder från två olika kameror, därför ser det kanske lite konstigt ut. Jag hade min mammas lilla kamera under dagen och min bror hade min kamera. Har inte heller orkat redigera bilder så mycket, så de är ganska tråkiga.

Stockholm

Publicerad 2012-06-14 09:25:27 i Resor,


Några bilder har Bel tagit

Igår var det klassresa till Stockholm. En liten tur på moderna museet, och sedan gick vi och satte oss på en uteservering. Där vi åt och drack. Riktigt trevligt.

Och imorgon är det dags för studenten! Hade en rikigt bra dag i stockholm, som sagt, igår var en härlig dag och nu är det bara en dag kvar till studenten. Livet leker och jag är så himla glad. Men har gaaanska mycket att göra idag. Så det är fullt schema, som det har varit hela veckan.

Kategorier

Arkiv