Real people

Publicerad 2012-01-30 21:14:37 i Övrigt,Gör lite skolarbeten och kollar på den nya serien Äkta människor. Det är bra att den är på SVT, då är det ingen reklam. Och så sitter jag och letar inspiration till lite saker. Men nu ska jag fortsätta att kolla på Äkta människor och hämta något att äta. Har inte så mycket att uppdatera om egentligen, det är dåligt på fotograferings delen också.

Move, Learn, Eat

Publicerad 2012-01-27 19:58:41 i Resor,När jag ser de här filmerna vill jag bara ut och resa. Älskar att resa, se platser och testa ny mat (älskar mat, hihi). Att göra en jorden runt resa är en av mina drömmar. Men i år ska jag åka till London och Florida. Kommer blir så himla roligt.

Water for elephants

Publicerad 2012-01-21 13:24:32 i Övrigt,I höstas fick vi i uppdrag i skolan att göra ett omslag till en bok. Jag valde att göra ett omslag till boken Water for elephants. Jag har inte läst boken, men jag har sett filmen. Och såhär blev det. Ena bilden är framsidan och den andra är baksidan. "Modellen" är min lillebror.

marshmallows cookie

Publicerad 2012-01-19 21:30:57 i Vardag,Idag har jag och Bel varit och fikat på Espresso house, som aldrig händer annars, hihi. Trevligt som vanligt i alla fall. Sen har jag fått reda på lite saker, och jag är så himla glad! Detta året kommer bli super.

Nu känner jag för att äta lite choklad och titta på en serie innan jag går och lägger mig. Måste fixa matlåda till praktiken imorgon också. Efter det blir det serie och sen sova. Vet att det är långt mellan mina inlägg, men har inte så mycket bilder att visa just nu. De här bilderna tog jag med Bels kamera och bilden på mig är såklart tagen av henne, haha.

This morning

Publicerad 2012-01-09 14:01:22 i Övrigt,Te i min fina mugg jag fick i julklapp, och lite idéer till fotograferingar i min fina anteckningsbok som jag också fick i julklapp. Så har min morgon sett ut.

Nu hade jag tänkt att äta lite lunch, och sedan gå ut och gå en sväng. Efter det ska jag planera lite saker och sedan åka till pappa. Imorgon börjar skolan igen efter ett skönt lov. Och just det, min dator fick virus förra veckan (men det är borta nu). Och så är det fullt på datorn, får inte plats med några bilder, och vågar inte lägga in bilder på min externa hårddisk än för ska se så det inte hände något med den när jag fick virus. Så därför har jag inte bloggat någonting.

Kategorier

Arkiv