Just like a winter wonderland

Publicerad 2012-12-16 18:41:00 i Amanda, Natur,

Ja, ett inlägg till. Herregud vad har hänt? Men hade lite bilder nu så kände för att lägga upp de här. De här bilderna tog jag i fredags. Jag gick ut och fotade en sväng, för det var så grymt fint ute.

Bel

Publicerad 2012-12-15 19:52:30 i Amanda, Mode/Porträtt,

Var på riktigt redigerings humör idag. Så här är två bilder på vackra Bel som är i Norge i typ 2 månader till, buhu, kom hem! Och Carro har åkt till USA, så det är bara Becca kvar här hemma. Tur det.
 
Är fortfarande irriterad på Photoshop. Det blir verkligen inte bra! Ni kommer säkert inte ens märka det, men jag märker jättestor skilland. Usch och fy, ska verkligen skaffa CS5 igen.

Starbucks

Publicerad 2012-12-15 19:04:17 i Amanda, Övrigt,

Två bilder från USA. När vi hade köpt lite gott från Starbucks. Längtar tillbaka som bara den. Men snart får jag min lön och då ska jag spara undan mycket av de pengarna till New York. Kommer kännas gött att spara undan till något som planerar att göra. Känns som det är lite mer på riktigt då.
 
Förresten, om bilderna ser väldigt skarpa ut så vet jag inte varför. Har en trial på photoshop CS6, och jag fattar inte varför de blir så skarpa. Jag gillar CS5 mer iallafall! Men nu ska jag fortsätta lyssna på Frank Ocean, sweet jesus vad bra han är!

Hot nutella chocolate

Publicerad 2012-12-07 11:18:00 i Amanda,

Igår och idag har jag varit/är ledig. Så imorse passade jag på att göra hot nutella chocolate, med grädde och kanel. Det var mumsigt. Även fast jag inte drack upp hela. Vet inte vad som har hänt med mig, men när jag äter godis/snacks eller som det här, varm choklad, så kan jag bara äta eller dricka lite innan jag mår illa.
 
Annars så är jag så grymt sugen på att fotografera, en modeplåtning. Men så svårt att hitta modeller, för man har ju en bild i huvudet hur man vill att modellen ska se ut. Men får hoppas att det blir någon fotografering snart.

Kategorier

Arkiv