Favorite products

Publicerad 2012-04-26 12:39:31 i Övrigt,Lite favorit smink- och ansiktsprodukter. Make up store och the body shop gillar jag, enligt bilderna, haha. Nej men det gillar jag faktiskt. Ögonskuggan från Make up store fick jag av Bel och Carro när jag fyllde år :)

Annars är jag sjuk och har varit hela veckan. Lagom roligt. Förkyld, halsont, hosta och helt seg. Man vet att jag är sjuk när jag är varm, när jag annars fryser här hemma. Jag skojar inte, det är hur kallt som helst hemma. Men det är bara jag som tycker det.

Borde få betalt av MUS och the body shop för detta inlägg, haha. Reeeklam

Foto A

Publicerad 2012-04-17 19:30:51 i Vardag,Belindas bilder från dagens Foto A lektion. Brukar se ut såhär på de lektionerna, roligt ju. Första bilden är ganska hemsk, men man får väl bjuda på sig själv. Härlig min på tredje bilden också, utav Jakob.

Två månader till studenten, och en månad till London. Det går snabbt.

Tiger

Publicerad 2012-04-03 21:05:42 i Självporträtt,Fotade lite självporträtt i söndags. Hade inget att göra och så var det rätt längesedan. Använda min nya fina tavla som bakgrund. Börjar alltid med vanligt smink, uppsatt hår (inte så ofta) och sen spårar det ur, haha. Sådan är jag.

Annars så har jag hunnit kolla igenom en halv säsong av en ny serie på 1 dag (min 10:onde serie som jag följer), fått påsklov, jobbat, tagit blodprov, ja det var väl det.

Kategorier

Arkiv