Inspiration

Publicerad 2011-10-26 19:10:27 i Tips,Något som jag verkligen älskar är att lyssna på underbar instrumental musik/filmsoundtrack (såkallat OST) och redigera bilder. Tycker det är så avkopplande och man får (iallafall jag) rätt mycket inspiration. Lite godis eller te till är pricken över i:et. Jag gillar riktigt maffigt soundtrack, t.ex. lord of the rings, pirates och the pacific. Ni måste lyssna på Honor, från miniserien the pacific (bra serie förövrigt), helt underbar och riktigt mäktig tycker jag.

Så jag tänkte dela med mig av min inspirations spellista som jag har på spotify. Lyssna och njut!

Make up

Publicerad 2011-10-17 20:42:46 i Övrigt,Några bilder från onsdags. Planerar en fotografering nu. Känns som det var väldigt längesedan jag planerade en fotografering själv och fotade. Ska bli kul, älskar att planera. Två fotografering till och med, planerar jag.

Idag har jag shoppat lite och fikat med Becca och Erica. Och nyss kollat på en dokumentär om Annie Leibovitz. Dock har jag ju läst hennes bok, At Work, och de tog upp ungefär samma saker. Men jag älskar att läsa böcker, kolla på dokumentärer m.m. om fotografer.

eiffel tower

Publicerad 2011-10-15 18:04:43 i Övrigt,


Har ingenting att skriva. Redigerar bilder från veckan fotografering, riktigt nöjd den här gången. Väntar på kebab.

en lagad tand och lite kortare hår senare

Publicerad 2011-10-11 19:41:12 i Självporträtt,Såhär känner man mig nu. Efter denna jobbiga dag kan jag slappna av och ta det lugnt. Dagen började med ett samhällsprov, sedan var det dags för redovisning av vårt miniprojekt. Efter skolan var det raka vägen till tandläkaren för att borra och laga en tand (har jag sagt att jag hatar tandläkaren? det gör jag!). Sist så klippte jag mig, inte för att det var jobbigt, det var tvärtom, riktigt skönt (bilden är tagen för ett tag sedan, det är alltså inte nyklippt där, fast det ser man ju). Men nu har jag inget prov framöver och ingen tandläkare m.m. Skönt!

Fika & shopping

Publicerad 2011-10-06 20:57:37 i Vardag,Då var det espresso house i det här inlägget också. Var och fika och shoppade på stan med Becca idag. Fick med mig en skjorta, en tröja och en väska med mig hem. Plus en chokladboll och isté i magen.

Espresso house

Publicerad 2011-10-04 16:27:46 i Vardag,Espresso house är nog det fik jag gillar mest. Deras isté är helt underbar, likaså deras chokladbollar och deras.... eller vänta, det är typ det ända jag kan äta. Haha. Det finns inte så mycket jag kan äta där, men som sagt deras isté och chokladbollar är nomnom, så jag är nöjd om jag bara får det.

Idag hade vi våran sista skolfotografering, hoppas bilderna blir bra nu också. Och nu äter jag choklad och dricker vatten och har precis kollat på veckans avsnitt av The lying game, åh va bra det är. Serier in my

Kategorier

Arkiv