Sneak peak

Publicerad 2011-05-31 23:13:17 i Amanda,Här har ni en liten sneak peak från gårdagens plåtning. Bilder kommer inom kort. Har redigerat ganska många. Hade en idé i huvudet hur jag ville ha det, och när jag satt och redigerade så blev det väldigt bra. Såklart blev det inte som jag hade tänkt, men det blir det aldrig, det blev nästan bättre ;)

Nu ska jag soooova.

Jönköpings marknad

Publicerad 2011-05-29 14:17:47 i Övrigt,I fredags var jag på marknade med Bel. Och Becca en liten stund också. Jag letade egentligen efter conversen som jag visade innan, men de fanns inte så köpte dem igår på a6 istället. Men vi gick runt och fotade, kollade runt och åt Det är inte min hamburgare, det är Belindas. Hennes mat ser alltid godare ut än min, haha.

New converse

Publicerad 2011-05-28 23:51:49 i Kläder/skor,Idag köpte jag mitt 8:onde par converse. Och denna gången blev det låga blåa converse, snyyyggt! Älskar converse, de är så sköna och man kan ha dem till allt.

Ikväll har jag varit med Becca. Vi dansade, lyssnade på musik och åkte till maxi där vi träffade Erica och hennes bror. Efter det åkte jag hem och åt mat, och nu sitter jag vid datorn och lyssnar på go musik, och ska strax sova, är så trött så jag somnar när som helst.

It looks so yummy

Publicerad 2011-05-27 11:09:58 i Vardag,

Igår var jag och belinda på Espresso House, igen. Hon köpte typ världens godaste macka (såg det ut som, eftersom jag inte kan äta).
Nu sitter jag i skolan, och i snart är det lunch, och efter det har vi redovisning av vår film som vi har gjort i skolan. Senare blir det kolla om det är något på jönköpings marknad.
(Förresten, om ni har Google Chrome så blir bilderna färglösa och tråkiga, det är inte jag som har redigerat det så)

Om man kanske skulle baka något

Publicerad 2011-05-25 12:05:35 i Övrigt,Är rätt sugen på att baka något från min mumsiga chokadbok. Låtar inte choklad & hasselnötskaka med jordgubbar, gott? Ska iallafall äta nu och så får jag se om jag är sugen på att baka sen.

Gick ut och fotade lite i regnet innan. Hade mitt 70-200 L objektiv, och har jag knappt använt det på min 5D, men ååh, älskar det!! Dock fanns det inte så mycket att fota här utanför.

Hos Carro

Publicerad 2011-05-23 17:33:34 i Vardag,I lördags var jag hos Carro för lite 18 års fest, för hon fyller 18 i veckan. Det bjöds på mat och skratt, och fanta, iiiihiih. Haha. Som ett plus blev Carro slängd i poolen, gå in på Belindas blogg för att se de roliga bilderna.

Nu äter jag jordgubbar och letar resor, och ska åka till mamma om en liten stund.

Trip to Gränna

Publicerad 2011-05-20 12:41:49 i Kort,

I onsdag var jag med mormor och morfar i Gränna. Gick runt och kollade lite, gick till hamnen och sedan åt mat. Och vad är en trip till gränna utan att köpa polkagrisar?
Nu sitter jag i skolan och gör inte så mycket. Ska snart redigerade färger i vår film i skolan, tror jag. Sedan är jag nog klar. Efter skolan ska jag träffa Becca, och senare ska jag äta nya marabou chokladen och kolla på Glee. Har blivit helt besatt av Glee, så bra!

Summer plans

Publicerad 2011-05-16 16:51:32 i Natur,Planerar, planerar, planerar. Resor, plåtningar, filmer, skoluppgifter, sommaren m.m. Men jag gillar det. Ska bli så skönt med sommar! Ska göra massa grejer i sommar. Jag ska jobba 4 veckor, åka utomlands, åka till skåne, stockholm, göteborg (har inte planerat det, men det är ju ett måste), plåta, sommarkvällar med vänner, och sist men inte minst sola och bada + mycket mycket mer. Får inte glömma åka till sommarstugan, och övningköra mycket. Åhhhhh

friday

Publicerad 2011-05-13 20:36:54 i Kort,Vad har hänt sedan sist? Jag har varit på min brors konfirmation, har varit statist i en film i skolan (2 st tillochmed), jesper har köpt en iPad 2, och jag har ätit på soya med Belinda.

Nu sitter jag och tittar på tv, och ska äta lite vindruvor och börja lite smått med att redigera vår film lite.

strawberries and chocolate

Publicerad 2011-05-09 13:11:25 i Övrigt,Äter jordgubbar med smält choklad och tittar på film. Slutade tidigt idag så jag gick in till coop och köpte jordgubbar och choklad. Kom hem för en stund sedan, har ätit lite kycklingsallad och nu sitter jag här i mitt rum och äter mums.

Igår övningkörde jag igen, det gick bra den här gången också. Ska försöka köra mycket nu, så jag kommer igång. Annars kommer jag bara skjuta upp det. Men nu ska jag fortsätta att kolla på filmen.

moose

Publicerad 2011-05-04 21:41:05 i Kort,Nu i eftermiddag/kväll har jag varit ute och övningskört. Känns bra, och det var kul den här gången. När jag var nästan klar och pappa skulle ta över så stod det en älg mitt på vägen lite längre fram. Och sedan gick den över vägen och när vi åkte förbi där så var det 2 st älgar, hehe. Jag tog några bilder men de blev inte bra (älgarna blev inte bra på bild alltså, de hade luggen åt fel håll och log inte alls). Men lite roligt att se älgar för de händer ju inte alls ofta.

Månaden som gått

Publicerad 2011-05-03 21:19:47 i Kort,Lite mobilbilder från senaste månaden. Härmade Bel med att skriva på bilder, hihi. Har väl inte hänt något speciellt mer än att jag köpte min älskade 5D, årets höjdpunkt!

Spotify och filmer

Publicerad 2011-05-02 14:15:37 i Övrigt,


lite random bilder från helgen bara

Då var det bara 10 timmar på spotify nu då. Får se om jag fixar unlimited eller premium. Och kul att jag redan har lyssnat 5 gånger på min nya favorit låt, får lyssna på youtube på den då.

Ska strax kolla på the notebook (jag har inte sett den innan!). Och igår kollade jag på a walk to remember (har inte heller sett den innan), åh den var bra. Ska försöka checka av alla måste-se-filmer nu hade jag tänkt. Får se hur långt jag kommer. Har ni några tips på filmer man måste ha sett?

Kategorier

Arkiv