Mugg och hand

Publicerad 2011-02-25 17:06:14 i Kort,Jaha, då var det fredag igen. Njöt precis av en kopp té, nu är den dock kall. Ni ser min fina mugg här ovanför, gjorde den för 6 år sedan, hihi. Går det dricka té i en oboy mugg? Ja, det gick!

Min hand är lite bättre, men nu gör det ont i tummen. Jag har allvarligt haft ont någonstans i typ två veckor. Förra veckan var det foten, och nu hand + att jag var sjuk igår. Och jag är hypokondriker också, så varje gång jag får ont någonstans så tror jag att det är något farligt. Det är jättejobbigt. Well well det går väl över snart. Nu ska jag sätta på en film, och sedan äta pizza (hemmagjord såklart).
Peace

Isabelle

Publicerad 2011-02-22 21:11:48 i Mode/Porträtt,

I fredags fotade jag Isabelle, i det svinkalla vädret. Det var så himla kallt, så vi fotade inte så jättelänge. Vi får ta det till våren istället.

Men det blev bra bilder iallafall. Har inte redigerat så mänga än, men jag har så ont i min hand så jag kan inte redigera just nu. Ska egentligen vila min hand och inte sitta vid datorn (det är nog därför jag har ont i handen också), men jag var tvungen att skriva klart min filmanalys och då tänkte jag att jag kunde skriva ett inlägg när jag ändå var i farten.

Nu ska jag värma vetekudden, och sedan sätta på en film. Vi hörs när min hand är bättre så jag kan skriva, hehe. Peace

varför blir det inget mellanrum (eller nytt stycke), allt är ju bara i en stor textklump. Är det så för er också?

self-portrait

Publicerad 2011-02-20 21:15:19 i Självporträtt,Igår förmiddag fotade jag lite självporträtt, det var så fint ljus. Nu kan jag fota självporträtt i mitt rum också, eller det kunde jag väl innan också, men då var det mörkare och en tapet som inte var så fin på självporträtt. Nu är det ljus och fint.

Jag har även märkt att jag har fått rätt långt hår, vilket jag gillar. För jag vill ha lååångt hår. Klippte det jättekort för typ 2 ½ år sedan. Men
mitt hår växer rätt snabbt. Nu ska jag kolla på wallander och sedan sova fast jag är ledig imorgon. Men jag är trött och har ont i min hand.
Peace

nytt

Publicerad 2011-02-20 15:01:11 i Kort,


Tagna med iPhone 4, redigerad med instagram

Rätt mycket mobilbilder just det, men när jag inte har fotat så mycket med kameran så blir det med mobilen istället, eller med min halvbrors iPhone ;) Har förresten ändrat design som ni kanske ser, blev så trött på den andra fast jag sa till mig själv att jag skulle ha den nu ett tag, men men.

My room and our hall

Publicerad 2011-02-12 23:28:45 i Kort,Kom på att jag inte har visat några bilder på mitt rum eller vårt hus. Så här kommer två bilder. Den första bilden är på mitt rum (som inte riktigt är klart än, ni ska få se bättre bilder då), och den andra bilden är på vår hall. Har inte riktigt vant mig vid att bo i hovslätt än, men det kommer väl. Saknar ljungarum, tror inte man kan bo på något bättre ställe.

Bel

Publicerad 2011-02-12 16:50:34 i Mode/Porträtt,En bild på fina Bel, som jag tog när vi hade friluftsdag i skolan i höstas. Tagen med hennes 450D, eftersom klantskallet själv (jag) glömde att sätta i batteriet i min kameran.

Annars så planerar jag en plåtning nästa veckan. Har massa plåtningar jag vill göra, men de andra jag har tänkt ska vara i vår/sommar. Men den här kommer nog bli super :D Och så funderar jag om jag ska gå och färga mitt hår, köpte hårfärg idag, så det är bara att köra. Men isåfall får jag färga det själv, men det kanske blir bra ändå. Vi får väl se om jag har färgat det till nästa inlägg ;)
Peace

Espresso house

Publicerad 2011-02-10 21:41:59 i Övrigt,


Denna torsdags eftermiddag spenderade jag på Espresso house, med Belinda. Först intervjuade och filmade vi en lärare, Johanna. Efter det satt vi kvar någon timme och fikade och kollade igenom filmerna. Jag tog lite bilder också, det är så mysigt därinne :)

Nu sitter jag i mitt rum och är riktigt arg! Min dator gick ju sönder i veckan, och idag lämnade jag in den och innan vi slutade fick jag tillbaka den, och den funkar bra och allt, det är inte det. Men nu skulle jag redigera filmen och då stödjer inte premiere cs3 för mov filer, och jag har försökt att ladda ner massa saker men det funkar inte! Och det måste vara klart imorgon, och jag måste redigera ljudet för man hör inte vad belinda och johanna säger knappt för det är så mycket ljud i bakgrunden. Bajs också, sorry men blir arg. Ska försöka lite till, annars får vi texta filmen hehe :(

Nej, nu blev det mycket tråkig text här.
Peace

Work

Publicerad 2011-02-07 15:18:43 i Övrigt,Som sagt, dåligt på bildfronten. En bild från oktober (eller september) kommer här istället. Men som jag skrev så har jag en idé på en fotografering också, så ska försöka göra det snart :) Kommer nog bli bra tror jag.

Annars så sitter jag här och jobbar lite, med hemsida och saker. Så svårt att komma på hur jag ska göra, men ska det nog gå bra. Nu ska jag fortsätta jobba och sätta på lite te, hihi.
Peace

Untouched camera

Publicerad 2011-02-05 17:16:10 i Kort,Min kamera har legat orörd uppe i mitt rum mest hela veckan, tog fram den lite idag och tog bilder på mamma till hennes facebook bild, hehe. Annars har jag inte fotat någonting nästan. Men finns ju verkligen inget kul att fota i den här tråkiga årstiden. Men jag har faktiskt en plan till en fotografering, så ska försöka komma på plats och vem jag ska fota.

Nu väntar jag på mat, är hungrig. Peace

This afternoon

Publicerad 2011-02-03 20:37:17 i Övrigt,

Såhär ser min kväll ut. Vindruvor, te och musik. Just nu spelas Bullest - Rebecca & Fiona och This afternoon - Nickelback, mest. Härligt tycker jag. Nu är dock mitt te slut, tog lite lång tid att skriva detta inlägg, hehe :(

Htc

Publicerad 2011-02-01 20:52:58 i Amanda,


Htc wildfire, och redigerade i photoshop för android

De här två bilderna var ju inte världens bästa, men jag har iallafall en ny mobil! :) En Htc wildfire, fick den igår. Helt underbar. Efter att ha haft en samsung som inte var den bästa i två år, så är jag väldigt glad. Och den är så fin. Och hur coolt är det inte med photoshop för android, jag tycker det är coolt iallafall, hehe.

Nu ska jag plugga lite engelska och äta vindruvor, sedär ja.
Peace

Kategorier

Arkiv