2011

Publicerad 2011-12-31 18:13:11 i Övrigt,2011 har varit ett bra år. Jag har varit i Stockholm på fototräff, jag har varit i Göteborg, Skåne, Grekland med familjen, åkte utomlands själv för första gången med Becca, haft födelsedagsmiddag för Erica och varit i Göteborg när vi firade Becca, fikat mååånga gånger på Espresso house, varit i stugan, fyllt 18 år, köpte min 5D, fotograferat, haft mitt sista sommarlov m.m.

Men 2012 kommer nog bli hur bra som helst. Jag går min sista termin i skolan, tar studenten, sen händer det förhoppningsvis roliga grejer i sommar, jag ska börja jobba och spara pengar till min plan att läsa en kurs i New York.

Hoppas ni har haft ett bra år, och vi hörs igen nästa år!

Chocolate and nuts

Publicerad 2011-12-28 22:37:31 i Övrigt,Hoppas ni har haft en bra jul. Det har jag haft i alla fall. God mat, trevligt sällskap, fina julklappar, glada ansikten, goda bakverk, m.m.

Men nu är julen över och jag taggar inför nästa vecka. Vad händer då? Jo då börjar alla serier jag följer. Kommer blir så härligt. Jag vet, jag är en riktig nörd.

I wanna go home for Christmas

Publicerad 2011-12-23 22:58:48 i Övrigt,Kollar på Home Alone 2, dock på internet för skivan var borta. Mysig film. Idag har jag bakat typ hela dagen, börjad halv 10 och var klar vid 5-6 någongång. Och ändå gjorde jag bara 2 olika saker. Så jag är ganska trött i fötterna av att ha stått upp hela dagen.

Imorgon är det julafton, ifall någon hade glömt bort det. Längtar till julmaten, och att träffa släkten såklart. Får 2 julafton i år, som alla andra år också. Har inget annat att skriva, känns som jag bara babblar på. Så jag ska önska er en god jul, så hörs vi efter jul!

mmmmm....mat

Publicerad 2011-12-17 23:17:47 i Övrigt,Jag är ett matfreak. Jag älskar mat. Speciellt thaimat och italiensk mat. Thaimat är gudomligt gott! Grekisk mat är inte helt fel heller. Och svensk, men svensk mat är inte på toppen. Tycker det är roligt att laga mat också.
Hoppas jag gjorde er sugna på mat, jag gjorde mig själv sugen på mat.

förresten, ALLA min italien bilder är borta!!!!!!! har bara de som jag la upp på bloggen kvar. Det gör ont i hjärtat!

Musikhjälpen

Publicerad 2011-12-14 19:54:23 i Övrigt,I fredags när jag och Bel var på praktiken, så fick vi fota lite. Vi var lite crazy och fotade på.

Nu håller jag på att redigera bilder på drinkar, och andra bilder. Rätt mycket att göra nu. Men det är kul, om det inte är för mycket. Och så tittar (går även lyssna i P3) jag på Musikhjälpen. Har skänkt lite pengar, och tycker att alla borde göra det. Detta år går pengarna till att alla flickor ska få gå i skolan.

The golden eyes

Publicerad 2011-12-05 20:43:40 i Mode/Porträtt,
I lördags fotade jag min vackra vän Becca. Blev lite ledsen i ögat när det det var storm och regnade ute. Men vi tog väggen där jag fotar min självporträtt, och det blev ganska bra faktiskt. Det var lite mörkt, men blev ju bra ändå.

Jag har börjat gilla att sminka, då menar jag inte vanlig vardagssminkning utan lite mer extremt. Fotade självporträtt förra veckan och så hade jag lite speciell sminkning, och i lördags också då. Blev inspirerad av Michelle Phans video, Forest Fairy.

Emma

Publicerad 2011-12-02 23:27:50 i Mode/Porträtt,I somras var ju jag och Bel i Stockholm, på fototräff. Här är en av modellerna, Emma. Började redigerade dem för ett tag sedan, och sedan har jag glömt bort det. Visste inte hur jag skulle redigera, så gjorde lite extremt. Vet inte om jag gillar det eller inte dock.

Nu var det väldigt länge sedan jag hade en fotografering, där jag planerar allt själv (älskar att planera allt själv, hehe). Men i helgen ska jag äntligen fota!

Innebandy

Publicerad 2011-12-01 12:30:31 i Övrigt,I söndags var jag och Belinda, och halva min familj, och kollade på/fotade innebandy. Jag gillar inte alls sport, har aldrig gjort och kommer nog aldrig att tycka, men det var inte så tråkigt att fota och kolla på plats.

Idag är jag hemma och är sjuk. Har varit småsjuk i 2 ½ vecka nu, först feber, sedan hosta och ont i halsen och nu förkyld. Får hoppas att jag blir helt frisk snart.

Kategorier

Arkiv