Portfolio

Publicerad 2011-04-28 20:19:29 i Övrigt,Idag har jag varit och skrivit ut bilder till min portfolio. Här över är några av bildern. Jag har 10 st bilder än sålänge i min portfoilo, måste köpa mer platsfickor innan jag kan skriva ut mer.

Nu lyssnar jag igenom Satan i gatan, och väntar på mat, letar inspiration till kommande projekt, mums på det.

sommarlov?

Publicerad 2011-04-25 21:03:54 i Vardag,Känns som att det har varit ett kort sommarlov istället för påsklov. Helt underbart väder! Har varit ute hela helgen, göttgött. 21 grader i skuggan idag, säger man inte nej till. Och grillat för första gången i år, mums. Men imorgon börjar det igen, har praktik imorgon sedan skola på onsdag.

Nu ska jag läsa i min bok tror jag, sedan sova, är trött.

Förresten, det är inte mitt vin på bilden, jag gjorde en smoothie istället ;)

strawberries and chocolate

Publicerad 2011-04-22 23:22:25 i Vardag,Idag har jag varit med Bel i statsparken och planerat vår film, samt ätit jordgubbar och choklad, och päron mer till det :) Det var inte så jättevarmt när solen inte var framme, men när jag kom upp till barnarp igen var det varmt. Imorgon (hela helgen) ska det bli supervarmt, mmmh skönt.

Har precis redigerat kändisbilder och nu sitter jag här och har tråkigt, ska nog gå och lägga mig.

världens sötaste?

Publicerad 2011-04-20 21:40:39 i Djur,Igår var jag och fotade Emma när hon red. Där fanns de här så sötingarna. De sprang runt hela tiden, fick knappt någon bild på dem, jo det fick jag.

Idag har jag jobbat hela dagen och sen varit på stan och köpt en klänning till en fotografering. Kollade även efter lite andra kläder till en annan fotografering med hittade inget. Har två fotograferingar planerade, wiho. Nu ska jag strax gå och lägga mig, jobbar imorgon också sen är det långfredag och då är jag ju ledig. Ända fram till tisdag.

photography plans and travel plans

Publicerad 2011-04-16 13:01:58 i Natur,Sitter och planerar film och fotograferingar, har så många idéer att det sprätter i kroppen. Har jättemånga fotograferings planer. Känns kul, det svåra är bara att hitta modeller, men det ska nog lösa sig ändå. Älskar att fota och filma, det är typ det roligaste som finns, och resa då. Ska förresten resa två gånger i sommar & höst, I´m happy!

Nu sitter jag och äter mina chocolate chip cookies som jag bakade igår, nomnom. De blev fula, men goda, hehe.

Behind the scenes with Belinda and Alice

Publicerad 2011-04-12 21:08:55 i Behind the Scenes,
Här kommer behind the scenes bilder från förra måndagen. Kul kul. Har inget mer att säga. Var inte på praktiken utan och låg hemma och hade nackspärr (som jag har nämnt i 3 inlägg nu). Men imorgon ska jag till skolan iallafall.

Nu letar jag (och Bel) efter rekvisita till filmprojekt, iiiiih fun.

Spring

Publicerad 2011-04-11 21:42:06 i Övrigt,
Lite mer vår bilder. Idag har det typ varit ännu varmare känns det som. Har suttit ute några timmar i solen, läst lite också. Och fick lite färg. Sedan gick jag ut med Becca i ungefärg en timme, vid halv 7 - 7 tiden och det var så skönt ute.

Allt känns så skönt nu, har gjort svenska nationella muntligt idag, har inte så mycket jobbigt att göra förutom att läsa ut min engelskabok, har fina vänner, det är så skönt väder ute, har härliga planer framöver, åt jättegod kvällsmat (hehe), det ända som inte känns bra är min nackspärr. Kan knappt röra huvudet, aj aj. Så nu ska jag gå upp och sova.

I love this weather

Publicerad 2011-04-10 19:51:51 i Övrigt,
Klarblå himmel och 15 grader! Det satt fint kan jag lova. Igår var jag ute flera timmar känns det som. Jag fotade, satt i solen och njöt och läste rätt länge. Idag var jag ute en stund också, inte lika blåsigt idag så det var skönt. Annars har jag varit på kalas och gjort klart mitt muntliga nationella föredrag/tal i svenskan idag.

Nu har jag skitont i nacken och sitter med en vetekudde. Nu ska jag kolla på film och äta choklad, hihi

I could really use a fish right now

Publicerad 2011-04-08 19:29:46 i Mode/Porträtt,I´m back!

Bel fotade Alice i måndags, och då var jag med såklart. Jag tog några bilder jag med, hihi. Jag blev så himla sugen på att fota porträtt, ska göra det snart också men måste bara hitta en modell. Och i sommar kommer jag fota mycket mycket mycket, har flera fotograferingar som jag ska fota.

Lägger upp lite behind the scenes bilder snart också, från i måndags. Förresten var det här första porträtt bilder jag fotade med 5D, and I like it! Nu blir det back to flash.

Kategorier

Arkiv