After a hurricane comes a rainbow

Publicerad 2010-11-29 12:04:47 i Självporträtt,Fotad med Canon EOS 500D + Canon EF 50/1,8 II

Måndag idag, och jag är på dåligt humör. Vet inte varför, men jag vaknade väl på fel sida. Dagen började med att jag stressade för att hinna med bussen, och så missade jag den ändå och det var så himla kallt. Så jag gick hem och väntade på nästa. I skolan kollade vi på film, så det var skönt.

Nu är jag hemma och ska strax äta lite. Sedan ska jag åka och simma med Bel. Efter det ska jag hem och redigera vår reklamfilm hela kvällen typ, hehe. Jag är väldigt noggran så det kommer säkert ta hela kvällen.
Peace

Bak

Publicerad 2010-11-28 21:43:57 i Övrigt,


Det här har jag och mamma bakat idag. Jag kan inte äta lussekatterna, men jag har egna. Men nu ska jag gå och lägga mig, är super trött. Peace

(+4 bilder)

1:a advent

Publicerad 2010-11-28 20:25:38 i Natur,Idag är det 1:a advent, och jag har varit hemma och bakat och tittat på snön, haha. Nej men det har ju snöat jättemycket idag. Ja, annars har jag inte gjort så mycket. Bakade lussekatter och pepparkakor. Har inte mycket mer att skriva, ska hoppa in i duschen nu och sen äta pepparkakor och dricka julmust, hihi. Peace

Hemlighetsstämplat

Publicerad 2010-11-27 17:23:06 i Amanda,


Jag håller på med en sak. En hemligt sak, haha nej det är inte hemligt. Ni får se vad det är sen. Inte så himla spännande kanske, jag vet inte. Men kul att göra det iallafall. Har inte fotat på ett tag, utan har ritat en hel del, det här över t.ex. Har börjat rita rätt mycket, kanske ska göra en ny kategori. 

Nu ska jag kolla på Olle på youtube. Han sjöng Coldplay igår, ååh. Sedan ska jag äta goood mat. Peace

Önskelista

Publicerad 2010-11-25 12:15:43 i Amanda,1. Objektiv - ett normalzoom. Skulle inte sitta helt fel med Canon EF 24-70/2,8 L USM, men om man är en student som mig utan jobb (förutom på sommaren och ibland på lov) så blir det lite svårt att få ihop 10 500 kr. Så det få bli Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di for Canon istället.

2. Xbox 360 Kinect - ser himla kul ut, hehe. Kolla bara här

3. Ringhåller - så jag kan hålla koll på min ringar, nu ligger dem lite här och där

4. Ringar - från stylebytyra

5. Kläder - ett par svarta jeans skulle jag behöva, det är hål i mina

Så ser min önskelista ut iår, plus lite andra små grejer också. För att se min oseriösa med ack så underbara önskelista tryck på bilden ;)

Stan

Publicerad 2010-11-22 20:40:47 i Natur,Tappade min älskade vante någonstans i snön idag :( Så måste köpa ett par nya vantar. Jag var på stan idag men då tänkte jag inte på det. Har förresten inte varit på stan på någon månad, så det var konstigt att komma till stan nu. Känns som man har kommit till Göteborg typ, haha nej men New Yorker har öppnat (hittade en tröja och armband där idag), Monki har öppnat, H&M har flyttat, och Gina, Deichmann är nytt, och någon annan affär också. Denna veckan öppnar lagerhaus också, och en inredningsbutik som heter Granit. Jag ser mest fram emot Lagerhaus :)

Sen har jag varit och simmat, och nu ska jag stänga av datorn och titta på tv. Peace

Snö

Publicerad 2010-11-20 19:06:12 i Natur,Igår kväll snöade det rätt mycket. Så imorse gick jag ut och fotade lite, men det blev inte så bra bilder. Finns inte så mycket att fota i november. Jag önskar att jag hade en egen studio. Men jag har ingen plats för det och inga pengar till det, så får åka upp till pappas jobb istället.

Jag längtar till december, men ändå inte. Buhu, vill inte lämna världens bästa plats (typ). Heheh. Men jag vill ha jul, älskar julen.

Demi and Rihanna

Publicerad 2010-11-19 18:09:17 i Amanda,


Rihanna bilden började jag på efter lunch idag och blev precis klar. Blev inte jättenöjd. Och Demi bilden började jag på ett någon vecka sedan. De är iallafall ritade i illustartor och färglagda i photoshop. Jag fuskade lite :( Använde original bilden som mall ibland, hehe. Men men. Tryck på bilden för att se originalbilderna.

Nu väntar jag på mat, sedan ska jag äta godis/chips och kolla på film, Peace

Becca

Publicerad 2010-11-15 20:35:59 i Mode/Porträtt,

Igår fotade jag Becca i studion på pappas jobb. Till en början blev det jättedåligt, men sedan fick vi till det, haha. Har bara fotat i vår studio i skolan innan och den är inte så bra, så det var stor skillnad. Jag blev nöjd med bilderna, och det var himla kul.(+5)

Onsdag

Publicerad 2010-11-10 13:08:08 i Mode/Porträtt,

Har inga nya bilder att bjuda på. Fotade lite i söndags, men annars har jag inte fotat på jättelänge. Tråkigt. Så jag lägger upp den här bilden på Belinda från när jag fotade henne för ett tag sedan :) Men på söndag så ska jag fota Becca, det ska bli kul :)

Förresten så ska vi göra en reklamfilm i skolan, jag och bel har kommit på hur vi ska göra, den kommer blir jättebra, haha. Nu ska jag fortsätta att komma på tv. Var hemma idag, för jag har ont i huvudet, så jag ska fixa lite mat nu och sen slappa. Och senare ska vi åka och kolla på vårt nya hus. Peace


Apelsin

Publicerad 2010-11-08 17:07:27 i Övrigt,

Här var det många nya inlägg. Nej, men jag har inte orkat uppdatera och har inte haft något att skriva om. Förra veckan var det lov. Men jag jobbar alla dagar förutom i fredags och då var jag så trött så jag va bara hemma och slappade. I lördags var jag hos mina kusiner i husqvarna. Och igår hade jag så ont i huvudet så jag gick med på tipspromenad med släkten på pappas sida.

Nu kollar jag på slumdog millionaire, och väntar på mitt godis, hehe. Peace(+6)

Kategorier

Arkiv