Bal på hotellet

Publicerad 2012-05-31 11:09:00 i Övrigt,

Igår var det bal för JBs del. Förra veckan var jag och kollade på när Becca fick på balen, och igår var jag och Belinda var nere och kollade på bytingen (och alla andra också) som gick på balen. De fick fint väder, men det var nog bara jag och Belinda som tyckte det var jobbigt. Bara för att det blir inte fint i bilderna när det är lite sol och lite skugga. 

Men alla var jättefina och jag hoppas de hade kul.
Om man kollar i google chrome så blir bilderna gråa och tråkiga, de är alltså inte redigerade så ;)

By the lake

Publicerad 2012-05-30 12:26:36 i Mode/Porträtt,

I söndags skulle jag hjälpa till Belinda när hon skulle fotografera Victor. Det var ett litet problem dock. Det kom ingen modell, haha. Han kom senare men då hade jag åkt hem. Men när jag och Belinda var på vätterstranden så tog jag lite bilder på hennes istället. Hon som skulle vara fotograf blev modell, och jag som skulle vara assistent blev fotograf. Så kan det gå.

Victoria's secrets fragrance mist

Publicerad 2012-05-29 15:01:26 i Övrigt,

Två bilder från idag när vi skulle fota reklambilder i skolan. Jag och Bel gick ner till sjön och fotograferade lite the body shop produkter och Belindas Victoria´s secrets fragrance mist. Jag har också en, som vi köpte på flygplatsen i London. De luktar underbart gott.
Ska snart fotografera personalen i skolan, och imorgon ska jag fotografera balen. Det är Bytingens (min klass) tur att få på bal imorgon, så ska jag fotografera mina fina klasskompisar. Gjorde mitt allra sista prov idag också, det närmar sig nu. Studenten 2012!

London

Publicerad 2012-05-20 20:29:36 i Resor,
Vi är hemma! Tråkigt, för att London var helt underbart, helt förälskad, haha! Men ändå skönt att vara hemma, och nu är det inte långt kvar till studenten.

Men som sagt, London var underbart. Så himla mysig stad. Vi åkte på sightseeing, hängde på Trafalgar square, åt mat, fikade på Starbucks, var i Notting hill, gick på portobello road, åkte dubbeldäckare, åkte London Eye, kollade på Big Ben, shoppade massor, och åt pommes frites och världens godaste milkshake på Gatwick. Helt fantastiskt, ska verkligen åka tillbaka. Mer bilder kommer säkert.

73 to Stoke Newington

going to london baby

Publicerad 2012-05-15 10:17:56 i Resor,

Här är en bild från Grekland, nu drar vi till London! Jag, Bel, mamma och Christer flyger i eftermiddag. Har aldrig varit i England, så det ska bli ofantligt roligt. Är hemma på natten mellan fredag och lördag igen, med en tom plånbok och ett fullt minneskort.

first of may

Publicerad 2012-05-01 19:50:01 i Natur,Var ute och gick med mamma igår och tog med min kameran. Det var längesedan jag var ute i skogen och gick, så det var så skönt och det är så vackert med alla blommor.

Hur skönt väder som helst har det varit också. Igår och idag har jag suttit ute flera timmar, så det bränns nu kan jag säga. Men det är härligt att få lite färg. Känner mig så blek annars. Men nu är det ju maj och det är bara massa roliga grejer framöver.

Kategorier

Arkiv