I'm sick of being sick

Publicerad 2011-11-20 19:20:23 i Behind the Scenes,Jag hostar och hostar, börjar bli riktigt jobbigt. Har varit sjuk hela veckan, därför har det var dåligt på bloggfronten. Men i torsdag gick jag och Bel på Breaking Dawn (ska inte gå på bio när jag är halvt sjuk igen, hehe). Tyckte iallafall att filmen inte var bra alls. Det är många som tyckte att den var jättebra. Det tyckte inte jag iallafall.

Och igår var på med och hjälpte till när Belinda fotade Alice. Så här är lite behind the scenes bilder från det. Nu ska jag göra lite te, och kolla på ett avsnitt av The vampire diaries.

Earth

Publicerad 2011-11-20 14:58:00 i Miljön,"Syftet är att gemensamt inspirera människor att upptäcka vår planet, och att vilja värna den" - National Geographic och Lindblad Expeditions (står i tidningen escape).

Något som jag känner mycket för och är väldigt intresserad av är miljö och natur. Jag är en miljövän och tycker att det är superviktigt att vi tar hand om vår planet. När man kollar på filmen Earth bland annat ser man hur mycket underbart vackra platser det finns. Det är helt magiskt!

Mitt mål är att samla på mig upplevelser. Jag vill resa jorden runt, åka till alla världsdelar, bila i USA, tågluffa i Europa, jag vill se vackra platser, hoppa bungyjump i Nya Zeeland m.m.

För att vi ska se de här vackra platserna måste vi värna om vår planet. Hur lång tid tar det att dela upp mat och papper m.m., istället för att slänga allt i samma? Hur svårt är det att gå till en papperskorg för att slänga något istället för att slänga det i naturen? Hur svårt är det att gå/cykla istället för att åka bil/buss när man inte bor långt ifrån dit man ska? Hur svårt är det att släcka lampan efter sig?

Det kanske känns som att om jag slänger ett papper i naturen så händer inget. Men om alla skulle tänka så, hur skulle det då se ut? Tänk på att du hjälper till att rädda vår planet.

Så, jag hoppas att ni sorterar/spara energi/köper miljövänliga/ekologiska produkter m.m., annars får ni med mig att göra! ;)

Btw, kolla gärna på filmen Earth, du kommer sitta med hakan i knäna, så vackert är det! Den är riktigt mäktig.

Yesterday and today

Publicerad 2011-11-10 22:10:55 i Vardag,Igår var jag, Belinda, Carro & Viktor på stan och filmade och intervjuade till vår dokumentär film. Riktigt trevligt. Efter det blev det middag på a6 med Carro, Belinda och en annan Victor.

Idag var jag en sväng på stan och shoppade lite, och fotade. Sedan åkte jag och Belinda dit Carro tatuerade sig, sjukt snyggt blev det! Hon tatuerade en yoghurt som på den sista bilden. När jag satt på bussen ner till stan så såg jag att månen var helt otroligt vacker, och jag ville att bussen skulle vara framme så jag kunde fota. När jag kom fram hade det blivit mörkare och det var inte lika fint, men istället såg jag den vackra på första bilden.

Sist men inte minst hade jag en fotolektion. Nu är jag helt slut och vill sova. Men först ska jag gå ner och dricka massa vatten.

photographies et peintures

Publicerad 2011-11-04 13:48:44 i Övrigt,Har inte rört min kamera på nästan 2 veckor. Då därför har jag inga bilder att visa. Dock ska jag nog fotografera på söndag, iiiih. Can´t wait. Och så har jag en idé till en till fotografering, ska bara hitta en modell. Men tror jag vet vem jag ska fråga.

Har skrivit ut några bilder som jag ska ha som tavlor. Inte mina bilder, eller jo en, den bilden över där det står Paris (den andra bilden var till ett arbete i skolan). Har en liten idé hur jag ska ha det i mitt rum. Hittade en hemsida igår med massa fina inredningsgrejer, blev sugen på att köpa hem allting. Men något kanske jag beställer.

Kategorier

Arkiv